Vegán pizza rendelés

Szeretnél egy finom vegán pizzát rendelni? Nézz szét nálunk. Mi már a divat hullám előtt is készítettünk vegán pizzákat. Amit nálunk nem találsz meg az talán nincs is ;)

Még finomabb még igazibb

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a pizzáink a legtökéletesebbek legyenek. Ennek egyik következő lépcsője, hogy a laktózmentes sajtokból csináltunk egy tesztkört és kipróbáltunk és beszereztünk minden elérhető terméket és a végeredmény fel is került az étlapunkra.

Pizza újra melegítése

Szeretnénk megosztani veletek néhány apró trükköt a maradék pizza "felújításával" kapcsolatban. Hamár valamiért úgy alakult, hogy maradt belőle, érdemes egy kicsit odafigyelni és lényegesen jobb élményben lehet részed.

Túró Rudi kehely frissítve

Már eddig is nagyon népszerű volt a Vendégeink, azaz köztetek az általunk átgondolt túró rudi. De úgy gondoljuk érdemes mindig kísérletezni, ezért még finomítottunk rajta a visszajelzéseitek alapján

Miért fontos a teljes kiőrlésű gabona fogyasztása?

Az egészséges étkezés a modern lét elengedhetetlen kelléke. Stresszel teli világunkban felértékelődnek a teljes kiőrlésű gabonából készült termékek, mivel a hántolatlan magok csökkentik néhány krónikus betegség kialakulásának esélyét, rendszeres fogyasztásukkal pedig a szinte egész nap ülőmunkát végzők körében is mérséklődik az elhízás veszélye.

1 - 5 termék, Összesen:11

  1. 1
  2. 2
  3. 3