:: VÉGLEG ZÁRVA - WEBOLDAL ELADÓ - KATTINTS IDE! ::

Vegán pizza rendelés

Első körben nézd meg, hogy hol vagyunk és, hogy hova is szállítunk ezen a linken: ITT. Ha ezen túl vagy és rendelni szeretnél, akkor semmi akadálya, nézz szét az étlapunkon!

Vegán szimbólum

Vegán pizza kínálatunkon kívül több másik opciót is találsz:

1. Minden pizzánál találsz egy kis fogaskerék ikont, amire kattintva az adott pizza opcióit tudod testre szabni (sajt, tészta, extra feltétek, stb...), például a normál mozzarella sajtot kicserélheted vegán sajtra és ha a pizza feltétek között nincs állati eredetű, akkor máris vegán pizzát kaptál.

2. Pizza mixerünkkel vagy Vegán mixerünkkel összeállíthatod saját kedvencedet!

3. Válassz egy vegetáriánus pizzát és cseréld le rajta a mozzarellát vegán sajtra!

Törekszünk arra, ha valakinek a pizza jut az eszébe, akkor nálunk találjon kedvére valót. A tészta és feltét variációk száma szinte végtelen. Így a vegán vonalunk is mondhatni elég erős. Az alap kínálatban is összeállítottunk pár olyan pizzát, ami ismerős lehet nem vegán pizza vonalon, de ezeknek a vegán verzióit készítjük természetesen! Valamint ha a pizzán túl is van élet, akkor saláták és desszertek (sütemények, torta szeletek valamint jégkrémek) is vannak kínálatunkban szép számmal vegán verzióban is!

no1 pizza, pizza, pizza rendelés, 13. kerület, angyalföld, házhoz szállítás, teljes kiőrlésű, fogyókúrás, diéta, diétás, vegetáriánus, vegán, laktózmentes, gluténmentes, szív alakú, újlipótváros, vizafogó