Miért rendelj tőlünk

Regisztráció után az első rendelésed leadásakor ajándék desszertet küldünk, ehhez csak írd be a megjegyzésbe a kódot, amit Tőlünk kaptál!

Használd applikációnkat, ahol folyamatosan akciók várnak, amiről push üzenetet küldünk!

Mert néhány dolog csak ITT érhető el - összegyüjtöttük Neked egy oldalra, hogy mik ezek! És ez csak folyamatosan bővül, nézz vissza később!

Mert mindig van valamilyen akció - ezt a nyitólapon fogod látni, vagy hírlevélben küldjük ki, ha feliratkozol, esetleg a Facebook oldalunkon tesszük közzé, ezért érdemes mindenhol résen lenni!

Mert folyamatosan újdonságokkal várunk téged - ezeket kezdőőldalon láthatod.

Mert a leggyorsabban itt kapod meg a rendelésedet - a megrendelésed a saját rendszerünkbe érkezik, ami automatikusan kerül is a konyhára.

Mert a legjobb árakat is tőlünk kapod - ha máshol adod le a rendelésedet, akkor a kedvezményekről és akciókról le fogsz maradni.

Mert minden itt leadott rendelés után egy szervezetet támogatunk - folyamatosan keresünk és várunk olyan támogatásra szorulókat, szervezeteket, ahol tudunk segíteni a legjobb ügyeket.

És mert ezzel nekünk is segítesz - nem utolsó sorban, és nagyon fontos is nekünk, hogy direktbe érkezzen a rendelésed, ezáltal gyorsan el tudunk érni téged bármilyen kérdésünk lenne!

Nézz vissza később, mert az oldal folyamatosan frissül!