Miért rendelj itt?

Regisztráció után az első rendelésed leadásakor ajándék desszertet vagy üdítőt küldünk, ehhez csak írd be a megjegyzésbe a kódot, amit Tőlünk kaptál vagy azt, hogy honnan értesültél rólunk (pl. SZOROLAP)!

Ha egyszerre rendelnél pizzát és sushit, akkor használd az #1FOOD.hu oldalunkat

- Mert néhány dolog csak ITT érhető el - összegyüjtöttük Neked egy oldalra, hogy mik ezek! És ez csak folyamatosan bővül, nézz vissza később!

- Mert mindig van valamilyen akció - ezeket az akciókat a közösségi médiában hirdetjük meg (a linkeket az oldal alján találod - Facebook, Instagram, Google Cégem), ezért érdemes követni minket és feliratkozni hírlevelünkre is!

- Az akciós árak és kedvezmények mindig csak bejelentkezés után látszanak!

- Mert folyamatosan újdonságokkal várunk téged - ezeket kezdőőldalon láthatod.

- A legfrissebben direktbe tőlünk hozzád jut el az étel

- Mert a leggyorsabban itt kapod meg a rendelésedet - a megrendelésed a saját rendszerünkbe érkezik, ami automatikusan kerül is a konyhára.

- Mert a legjobb árakat is tőlünk kapod - ha máshol adod le a rendelésedet, akkor a kedvezményekről és akciókról le fogsz maradni.

- Mert minden itt leadott rendelés után egy szervezetet támogatunk - folyamatosan keresünk és várunk olyan támogatásra szorulókat, szervezeteket, ahol tudunk segíteni a legjobb ügyeket.

- És mert ezzel nekünk is segítesz - nem utolsó sorban, és nagyon fontos is nekünk, hogy direktbe érkezzen a rendelésed, ezáltal gyorsan el tudunk érni téged bármilyen kérdésünk lenne!

Nézz vissza később, mert az oldal folyamatosan frissül!