Gyakran feltett kérdések

Gyakran feltett kérdések gyüjteménye és válaszaink:

Mikor vagytok nyitva?

Nyitvatartás: szerdától vasárnapig 10.30-22.30-ig Ezen időn belül leadott megrendeléseket tudjuk fogadni. Természetesen lehetőség van előre rendelni, a megjegyzés mezőbe beírhatod, hogy nyitvatartási időn belül mikorra kéred a rendelésedet. Az első megadható időpont nyitás után 30 perccel lehetséges.

Hogyan rendelhetek?

Rendelni háromféleképpen tudsz:

1. Telefonon a diszpécserünk segítségével.

2. Weboldalunkon akár regisztráció nélkül is leadhatod rendelésedet

3. E-mailben is lehetőséged van leadni rendelésed. Ezesetben viszont kérjük minden esetben add meg az összes adatodat (név, cím (utca, házszám, emelet, ajtó, kapucsengő..., telefonszám)

Miért kell ennyi adatot megadnom?

A házhozszállításnál nagyon fontos, hogy pontos adatok alapján tudjunk eljutni hozzád, mert hosszú perceket emészthet fel ezek hiánya.

Miért kell a telefonszámom?

Azért kérjük, hogy bármilyen kérdés felmerül, akkor tudjunk Veled egyeztetni vagy a futár nem talál a megadott címen vagy épp a címet. Ezért elsősorban a saját mobilszámodat add meg.

Mit tartalmaz a pizzatésztátok?

A tésztában csak liszt, víz, só, cukor, élesztő és olaj található. Nincs benne sem tej, sem tojás, sem egyéb adalék, színező, stb...

Mit tartalmaznak a vegán sajtok?

A sajtok összetevői: kókuszzsír, burgonyakeményítő, citromsav, fűszerek, természetes aromák, víz, só. Nem tartalmaz glutént és laktózt sem, ezért az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják.

Minden pizzátok Biolisztből készül?

Igen, csak és kizárólag 100%-os Biolisztet használunk minden pizzánk elkészítésénél! Ez azért is fontos, mert a pizza legnagyobb részét a tészta teszi ki, így sokat tehetsz az egsézségedért, ha ezt fogyasztod.

Van családi pizzátok? 

Nincsen, mert nálunk a normál pizzának a tésztája és a feltétek mennyisége alapján 2db 32cm-es pizza nagyobb mint máshol 1 családi. Az ára pedig vagy megegyezik vagy kedvezőbb mint a nagy pizzáké.

Mennyi idő a kiszállítás?

Ez egy fogós kérdés. Átlagos kiszállítási időnk 40 perc alatt van, de nagyon sok dolog befolyásolja. Milyen időszakban rendelsz és hova kéred a rendelésedet. A közeli címeknél előfordul, hogy még 20 percet sem kell várni, ezért számolj ezzel is, ha hazafelé menet rendelnél pizzát. A rendeléseknél extrém esetekben előfordulhat bőven 60 perc feletti kiszállítás is.

----

Hamarosan folytatjuk...