Házhozszállítás

A legfontosabb információ, ugyanis csak házhozszállítással foglalkozunk, nincs éttermünk!

A teljes IV és XIII. kerületet valamint az III., V. VI., VII., XIV és XV. kerületek egyes részéit szállítjuk! Ezen kívül eső területekre viszont nem minden esetben tudunk rendelést felvenni kiszállítással!

A szállítási területek bontása kerületenként:

III. kerület - Keled út - Pomázi út - Bécsi út és Szépvölgyi út által határolt terület,

VI. kerület - a XIII. kerület az Andrássy út és a körút által határolt terület,

XIV. kerület (Zugló) - a XIII kerület és a Thököly út által határolt terület,

V. kerület - a Parlament és a XIII. kerület közötti területre forgalom függvényében veszünk fel,

XV. kerület - az M3-as és a XIII. és IV. kerület és a Szentmihályi út közötti területet tudjuk egyelőre csak néha elvállalni.

Nagyon sok esetben néhány utca választ csak el minket vagy a rendszerben is lehetnek hibák!

Területen kívüli szállítási díjak 9km-ig:

5000Ft felett ingyenes!

3000-5000Ft között 150Ft

3000Ft alatt 300Ft

Amennyiben a kiszállítás opció nem elérhető, abban az esetben, ahogy az oldal is jelzi, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat, ha tudunk segítünk! 

Természetesen ha szeretnéd Te is eljöhetsz a rendelésedért!

Átlagos házhozszállítási időnk 40-60 perc, természetesen rövidebb is lehet a közeli címeknél (ezért kérünk jelezd, ha még nem vagy otthon!), sajnos néha előfordulhat, hogy a nagy forgalom és/vagy a sok megrendelés miatt kicsit elcsúszunk, de ezt igyekszünk jelezni. Amennyiben rendelésed nem érkezik meg a jelzett időn belül kérjük légy türelemmel még 15-20 percet.

Újpesten a Fóti úttól északra 50-70 perces kiszállítási idővel kalkuljatok rendelésnél és 1500Ft alatt címenként 150Ft a szállítási díj!

Nyitvatartási idő, minden nap: 10.30-22.30-ig, ebben az időben fogadjuk a rendeléseket is, természetesen az oldalon keresztül lehet leadni rendelést ezen idő intervallumon kívül is a kiszállítást viszont csak nyitvatartási időben leadott rendeléseknél tudjuk teljesíteni azonnal.

Budapesti pizza házhozszállítás, pizzafutárral

Káposztásmegyer illetve Újpesten a Szilas patakon túl 1500Ft felett szállítunk díjmentesen. 

Rendelés leadásánál fontos a pontos irányítószám megadása, a rendszer az alapján számolja vagy engedi a szállítást. A tévesen vagy hibásan rögzített irányítószámot nem tudjuk elfogadni, ilyen esetben javítjuk és a szállítás számlázása ennek megfelelően történik. Amennyiben nem vagy biztos benne, kérjük írd be a pontos címedet a google maps keresőjébe, az feladja neked az irányítószámot is, mert sok esetben nem jó az irányítószám, amit a rendelésnél megadtok és ezért nem engedi a rendszerünk vagy éppen ezért engedi olyan területre is, ahova nem szállítanánk alap esetben, csak a diszpécser utólagos jóváhagyásával!

A környező kerületekbe is kiszállítunk, azonban ez mindig terheltség függvényében változhat, hogy mekkora távolságot tudunk elvállalni. Ennek egyetlen oka, hogy nem akarunk senkit megvárakoztatni éhesen, vagy kihült pizzát kézbesíteni. Ezért ilyen rendeléseket az oldalon keresztül nem is tudtok leadni, mert a rendszer nem engedi.

Amennyiben mégis szeretnétek rendelni, hívjatok az ügyfélszolgálatot, ott amennyiben megoldható felvesszük a rendeléseteket.

A diszpécser forgalom függvényében felvesz rendeléseket a kiszállítási területen kívülre is, de ez minden esetben egyedi döntés alapján történik. Megértéseteket köszönjük!

A minimális rendelési összeg 1000Ft minden esetben, és tartalmaznia kell egy főételt (pizzát vagy salátát). Amennyiben csak desszertet vagy italt tartalmaz a rendelés abban az esetben 2000Ft a minimum rendelési összeg.

Pontos információkért írj nekünk vagy hívj minket!