Házhozszállítás

A legfontosabb információ, ugyanis csak házhozszállítással foglalkozunk, nincs éttermünk!

A teljes IV és XIII. kerületet valamint az II., III., V., VI., VII., XIV. és XV. kerületek egyes részéit szállítjuk.

Ahova nem szállítunk: I., VIII., IX., X., XI., XII., XVI. XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII. és XXIII. kerület valamint Budapest területén kívülre sem!

Bővebben:

Pizza rendelés 2. kerület, II. kerület

Pizza rendelés 3. kerület, III. kerület

Pizza rendelés 4. kerület, IV. kerület

Pizza rendelés 5. kerület, V. kerület

Pizza rendelés 6. kerület, VI. kerület

Pizza rendelés 7. kerület, VII. kerület

Pizza rendelés 13. kerület, XIII. kerület

Pizza rendelés 14. kerület, XIV. kerület

Pizza rendelés 15. kerület, XV. kerület

Nagyon sok esetben néhány utca választ csak el minket vagy a rendszerben is lehetnek hibák!

Alap területen kívüli szállítási díj felárak 8km-ig:

5 000 Ft alatt 499Ft

10.000 Ft alatt 299Ft felette ingyenes

Amennyiben a kiszállítás opció nem elérhető, abban az esetben, ahogy az oldal is jelzi, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat, ha tudunk segítünk! 

Természetesen ha szeretnéd Te is eljöhetsz a rendelésedért!

Átlagos házhozszállítási időnk 40-60 perc, természetesen rövidebb is lehet a közeli címeknél (ezért kérünk jelezd, ha még nem vagy otthon!), sajnos néha előfordulhat, hogy a nagy forgalom és/vagy a sok megrendelés miatt kicsit elcsúszunk, de ezt igyekszünk jelezni. Amennyiben rendelésed nem érkezik meg a jelzett időn belül kérjük légy türelemmel még 15-20 percet.

Újpesten a Fóti úttól északra valamint tőlünk távol eső és területen kívüli címeknél 60-80 perces kiszállítási idővel tudjuk vállalni a kiszállítást normál esetben.

Nyitvatartási idő, minden nap: 10.30-22.30-ig, ebben az időben fogadjuk a rendeléseket is, természetesen az oldalon keresztül lehet leadni rendelést ezen idő intervallumon kívül is a kiszállítást viszont csak nyitvatartási időben leadott rendeléseknél tudjuk teljesíteni azonnal.

Budapesti pizza házhozszállítás, pizzafutárral

Rendelés leadásánál fontos a pontos irányítószám megadása, a rendszer az alapján számolja vagy engedi a szállítást. A tévesen vagy hibásan rögzített irányítószámot nem tudjuk elfogadni, ilyen esetben javítjuk és a szállítás számlázása ennek megfelelően történik. Amennyiben nem vagy biztos benne, kérjük írd be a pontos címedet a google maps keresőjébe, az feladja neked az irányítószámot is, mert sok esetben nem jó az irányítószám, amit a rendelésnél megadtok és ezért nem engedi a rendszerünk vagy éppen ezért engedi olyan területre is, ahova nem szállítanánk alap esetben, csak a diszpécser utólagos jóváhagyásával!

A környező kerületekbe is kiszállítunk, azonban ez mindig terheltség és forgalom függvényében változik. Ennek egyetlen oka, hogy nem akarunk senkit megvárakoztatni éhesen, vagy kihült pizzát kézbesíteni. Ezért ilyen rendeléseket az oldalon keresztül nem is tudtok leadni, mert a rendszer nem engedi.

Amennyiben mégis szeretnétek rendelni, hívjatok az ügyfélszolgálatot, amennyiben megoldható felvesszük a rendeléseteket.

A diszpécser forgalom függvényében felvesz rendeléseket a kiszállítási területen kívülre is, de ez minden esetben egyedi döntés alapján történik. Megértéseteket köszönjük!

A minimális rendelési összeg 1999Ft minden esetben, és tartalmaznia kell egy főételt (pizzát vagy salátát).

Amennyiben csak desszertet vagy italt tartalmaz a rendelés abban az esetben 4000 Ft a limit az ingyenes kiszállításhoz, ha ezt nem éri el a rendelés értéke, akkor 300Ft extra díjat számolunk fel.

Ha a megrendelésedet első alkalommal a Te hibádból nem tudtuk átadni, akkor az újra kiszállítás díja 500Ft + távolsági felár (ha volt eredetileg is)!

Pontos információkért írj nekünk vagy hívj minket: +36 30 785 8000