Pizzáink általános leírása

Minden pizzánk ktéféle verzióban érhetó el: kérhető normál vagy vékony (olaszos) tésztával.

Normál tésztás pizzáinknak egy "szél" kerül kialakításra, ezt a "szélt" a vékony tésztás pizzáknál elhagyjuk.

Minden pizzánál lehetőség van kiválasztani a tészta alapanyagát: nomál(fehér) búza Biolisztből illetve teljes kiörlésű búza Biolisztből.

Pizzáinkat serpenyőben sütjük, így nem száradnak ki és nem utolsó sorban esztétikusabbak maradnak.

Pizza tésztánk nem tartalmaz tejet és tojást sem, csak víz, liszt, só, cukor, olaj és élesztő található benne.

Minden pizzánk 100% tehéntejből készült jó minőségű mozzarellával készül (nem tartalmaz növényi és egyéb adalékot sem).

Minden pizzánk kérhető 100% növényis sajttal is, kivételt képeznek a tejszínes illetve tejszínt vagy tejfölt tartalmazó pizzák.

Paradicsom szószunk olasz alapanyagból saját recept szerint készül.

A pizza tésztáink szénhidrát tartalma a következő:

Nomrál vastagságú pizzatésztánk 40dkg-os cipóból készül, amiben kb 27dkg liszt van. 

A vékony (olaszos) tészta 20dkg-os cipóból készült, amiben kb 13,5dkg liszt van.

Fehérlisztünk szénhidrát tartalma: 72,4g/100g

Teljeskiőrlésű lisztünk szénhidrát tartalma: 66,8g/100g

Pizzáink teljes általános leírása hamarosan elkészül, addig is türelmet kérünk.